Suspesa la Copa Catalana d’eslàlom
Degut a l’alt nivell de la Noguera Pallaresa i per raons de seguretat es suspén la Copa Catalana d’eslàlom prevista per demà dia 20 d’abril.
Dissabte, desprès de la final del Campionat d’Espanya d’estil lliure al matí i l’Open Internacional d’estil lliure de la nit tindrà lloc el River Music Festival a davant del Poliesportiu.
Just la setmana desprès del Ral·li hi ha previst l’Open International Freestyle. Ja podeu inscrivir-vos! Hi ha 7000 Euros en metàl·lic a repartir entre els competidors. Teniu tota la informació a la secció de l’Open.
Definitivament la 3a prova del programa 2020 del proper diumenge tindrà lloc a l’Escola de Piragüisme de Sort i l’horari serà el següent: 10.30 Reunió caps d’equip 12.00 Primera mànega 15.00 Lliurament de premis
Aquest vespre tècnics, palistes, pares, mares i voluntaris de l’Asssociació Esportiva Pallars ens hem reunit per ultimar els últims preparatius organitzatius relacionats amb el Ral·li que comença diumenge. Aspectes com la seguretat, el muntatge i desmuntatge, els resultats, els seguiments, la coordinació amb altres col·lectius, etc són molt i molt importants pq una prova d’aquest…
Ens diuen que el reportatge “La Noguera Pallaresa més esportiva” s’emetrà demà dijous, a les 22.30 hores per Esport3.
El pròxim 11 de juliol, el programa Temps d’Aventura del Canal 33, emetrà un reportatge sobre els 50 anys d’història del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa.
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.