Sort

Sort és la capital del Pallars Sobirà, comarca que té l’àrea protegida més gran de tot Catalunya (un 80%), de la que destaquem el Parc Nacional d’Aigüestortes i Llac de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Sort està a 695 metres, té al voltant de 2000 habitants i compta amb importants instal·lacions i serveis: camp de regates, poliesportiu i camp de futbol, empreses d’esports d’aventura, restaurants, botigues d’esports i de tot tipus, un centre d’atenció primària, un parc de bombers i una caserna de mossos d’esquadra.

Sort compta amb un important patrimoni cultural i natural (Castell dels Comtes del Pallars, 14 nuclis agregats pintorescs, esglèsies romàniques, museus, formatgeries, observatori meteorològic, festivitats tradicionals, paisatges fantàstics, etc.) així com bons allotjaments, botigues, restaurants i empreses d’esports d’aventura i natura que ofereixen rafting, hydrospeed, descens de barrancs, cavalls, ponting, trekking, esquí entre d’altres.

Al 2006 Sort va ser reconeguda com a Destinació turística-esportiva per la pràctica del piragüisme per part de la Generalitat de Catalunya.

L’horari de la El horario de la mayoría de las tiendas de Sort es de 9 a 14h. y de 17 a 20h.

Per saber-ne més


Mostrar mapa más grande

Sort es la capital del Pallars Sobirà, comarca que tiene el área protegida más grande de toda Cataluña (un 80%), de la que destacamos el Parque Nacional de Aigüestortes y Lago de San Mauricio y el Parque Natural del Alto Pirineo .

Sort está a 695 metros, tiene alrededor de 2000 habitantes y cuenta con importantes instalaciones y servicios: campo de regatas, polideportivo y campo de fútbol, empresas de deportes de aventura, restaurantes, tiendas de deportes y de todo tipo, un centro de atención primaria, un parque de bomberos y un cuartel de mossos de escuadra .

Sort cuenta con un importante patrimonio cultural y natural (Castillo de los Comptes del Pallars, 14 núcleos agregados pintorescos, iglesias románicas, museos, queserías, observatorio meteorológico, festividades tradicionales, paisajes fantásticos, etc.). Así como buenos alojamientos, tiendas, restaurantes y empresas de deportes de aventura y naturaleza que ofrecen rafting, hydrospeed, descenso de barrancos, caballos, puenting, trekking y esquí, entre otros.

En 2006 Sort fue reconocida como Destino turístico-deportivo para la práctica del piragüismo por parte de la Generalitat de Catalunya.

Encontrará más información sobre Sort en la página www.sortturisme.com