Sort

La Noguera Pallaresa en el seu pas per Sort

Fer el mapa més gran

Sort és la capital del Pallars Sobirà, comarca que té l’àrea protegida més gran de tot Catalunya (un 80%), de la que destaquem el Parc Nacional d’Aigüestortes i Llac de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Sort està a 695 metres, té al voltant de 2000 habitants i compta amb importants instal·lacions i serveis: camp de regates, poliesportiu i camp de futbol, empreses d’esports d’aventura, restaurants, botigues d’esports i de tot tipus, un centre d’atenció primària, un parc de bombers i una caserna de mossos d’esquadra.

Sort compta amb un important patrimoni cultural i natural (Castell dels Comtes del Pallars, 14 nuclis agregats pintorescs, esglèsies romàniques, museus, formatgeries, observatori meteorològic, festivitats tradicionals, paisatges fantàstics, etc.) així com bons allotjaments, botigues, restaurants i empreses d’esports d’aventura i natura que ofereixen rafting, hydrospeed, descens de barrancs, cavalls, ponting, trekking, esquí entre d’altres.

Al 2006 Sort va ser reconeguda com a Destinació turística-esportiva per la pràctica del piragüisme per part de la Generalitat de Catalunya.

L’horari de la El horario de la mayoría de las tiendas de Sort es de 9 a 14h. y de 17 a 20h.

Per saber-ne més


Mostrar mapa más grande

Sort es la capital del Pallars Sobirà, comarca que tiene el área protegida más grande de toda Cataluña (un 80%), de la que destacamos el Parque Nacional de Aigüestortes y Lago de San Mauricio y el Parque Natural del Alto Pirineo .

Sort está a 695 metros, tiene alrededor de 2000 habitantes y cuenta con importantes instalaciones y servicios: campo de regatas, polideportivo y campo de fútbol, empresas de deportes de aventura, restaurantes, tiendas de deportes y de todo tipo, un centro de atención primaria, un parque de bomberos y un cuartel de mossos de escuadra .

Sort cuenta con un importante patrimonio cultural y natural (Castillo de los Comptes del Pallars, 14 núcleos agregados pintorescos, iglesias románicas, museos, queserías, observatorio meteorológico, festividades tradicionales, paisajes fantásticos, etc.). Así como buenos alojamientos, tiendas, restaurantes y empresas de deportes de aventura y naturaleza que ofrecen rafting, hydrospeed, descenso de barrancos, caballos, puenting, trekking y esquí, entre otros.

En 2006 Sort fue reconocida como Destino turístico-deportivo para la práctica del piragüismo por parte de la Generalitat de Catalunya.

Encontrará más información sobre Sort en la página www.sortturisme.com