Cartell 60è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

60è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

Aquest any el Ral·li arriba a la seva seixantena edició, a on veurem a més de 500 palistes navegar la Noguera Pallaresa en les diferents modalitats que acull el programa.

Aquesta serà una edició molt especial, ja que han passat 60 anys d’ençà del 1964, que els i les piragüistes locals van començar a crear aquest esdeveniment, amb l’objectiu d’apropar a palistes, de tot arreu, un dels millors rius d’Europa, la geografia pallaresa i les tradicions dels pobles catalans, que viuen al voltant de la Noguera Pallaresa.

Dins del programa trobarem les següents proves oficials:

  • 3a Copa d’Espanya d’eslàlom olímpic de joves promeses
  • 3a copa catalana d’eslàlom olímpic
  • Copa catalana de joves promeses d’eslàlom olímpic.

També les competicions, open com són:

  • Open Internacional d’estil lliure
  • Campionat d’Euskadi d’estil lliure
  • Open d’esquimotatge
  • Ràfting nocturn

Com cada any, una de les proves populars i que tothom espera, serà el ràfting nocturn. En aquesta competició participen equips de quatre persones que baixen la seva barca de ràfting pel circuit muntat al camp de regates de l’Aigüerola de Sort i finalitza la jornada festiva amb la paella popular i música.

El camp de regates l’Aigüerola de Sort és l’escenari principal on es duen a terme les proves d’eslàlom situat al centre del poble. Les proves d’estil lliure es realitzaran a l’onada, situada al final del camp d’eslàlom a la zona de les Vernedes. La prova d’esquimotatge es farà a la piscina municipal de Sort.

A més de les proves, aquest any podrem gaudir del projecte documental Ice Waterfalls realitzat pels professionals del piragüisme: Aniol Serrasolses, Aleix Salvat Cuevas i Mikel Sarasola.

A partir de finals de maig es podran fer les inscripcions de les diferents proves des d’aquesta pàgina. Per estar al dia de totes les novetats, podeu anar consultant la secció dedicada al 60è Ral·li en aquesta mateixa web, i seguir les xarxes socials de l’Associació Esportiva Pallars, organitzadora del Ral·li, ja que anunciaran pels seus canals quan s’obren les inscripcions i totes les novetats que vagin sorgint.

Us esperem del 28 de juny al 7 de juliol al voltant del riu per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Cartell 60è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *